Top

Butterfly kleuren led lichteffect (DMX)

  • Butterfly kleuren led lichteffect (DMX)
149,00
per stuk

Deze butterfly kleuren led lichteffecten lamp van het merk Moonlight werkt als high power lichteffecten machine. De butterfly kleuren led lichteffecten lamp werkt door verschillende led punten in veel kleuren door de ruimte te projecteren. Dankzij rgb kleuren zorgt de butterfly kleuren led lichteffecten lamp voor de leukste effecten in uw feestruimte. De butterfly kleuren led lichteffect lamp werkt zowel op een automatische stand als een muziek stand en dit model is tevens voorzien van DMX werking..
De butterfly led kleuren lichteffect lamp is voorzien van een compacte behuizing!


AansluitspanningAC100-230V 50/60HZ
Opgenomen vermogen25W
LED4pcs x 3Watt LED RGBW
Zekering3A
DMXJA
WerkingsmodiAuto, Muziekbesturing, Master/Slave
Afmetingen200 x 170 x 140mm
Gewicht1,9kgWebshop
 
Discolamp.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment discolampen, lichteffecten, lasers, rookmachines, stroboscopen en blacklights en andere verlichting! Alle artikelen die we online in deze webshop hebben staan, zoals deze Butterfly kleuren led lichteffect lamp hebben wij in ons eigen magazijn op voorraad en zijn inclusief btw. Na het bestellen zijn uw producten dus heel snel bij u.
 
Bezorgen
 
Voor bestellingen binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen naar Belgie rekenen wij 7,50 euro verzendkosten voor bestellingen tot 100 euro. Vanaf € 100 is het bezorgen ook in België gratis.


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 100
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code