Top

Statieven + Flightcase

Om je apparatuur veilig en mooi op te zetten bij een feestlocatie zijn statieven en flightcases en statieven uitermate handig. Daarnaast zorgen flightcases ook tijdens het vervoer van je apparatuur voor extra veiligheid, met flightcases bescherm je je kostbare apparatuur. Met een speaker statief zet je je boxen mooi neer, daarnaast staan ze een stukje veiliger omdat ze van de grond af zijn en er dus minder snel drinken overheen gaat. Maar het grootste voordeel van een statief is dat het geluid beter wordt omdat de box op de hoogte van het statief het geluid beter verdeeld over de ruimte.

Statief kopen?

Bij geluidstunter.nl vind je verschillende statieven, hang jij je boxen het liefst aan de muur? Of zet je ze liever op een statief dat op de grond staat, het kan allebei! Met een muurbeugel hang je elk soort box netjes en veilig op aan elke muur, dit geeft een zeer professionele look en je boxen zijn makkelijk op te hangen en weer te verwijderen van de muurbeugel. Heb je geen muur in de buurt, of plaats je de boxen liever op een metalen speaker statief op de grond? Een statief kan natuurlijk ook, met de statieven van geluidstunter.nl blijven je boxen altijd veilig. Koop je een set van twee metalen statieven dan krijg je er een handige draagtas bij cadeau!

Flightcases kopen?

Bij geluidstunter.nl vind je verschillende mooie handzaam gestoffeerde flight-case met zware buitenvoeringen rubberen voetjes en stoothoeken. Zo beschermen de flightcases van geluidstunter.nl al je kostbare apparatuur! De flight-case voor CD-speler, mengpaneel en versterker beschermt niet alleen je apparatuur, maar dankzij de makkelijke opzet vervoer je alles gemakkelijk in een keer. Daarnaast is de opzet erg gebruiksvriendelijk en kun je de apparatuur makkelijk bedienen. Andere goede keus is de flightcase koffer, deze flight-case is voorzien van rails en schroeven, om het gebruiksgemak te vergroten kan de deksel in zijn geheel worden afgenomen.